Renovering

Renovering

Om du äger en fastighet så kommer det löpande att finnas en hel del saker som du behöver åtgärda med åren för att hålla fastigheten i bra skick och för att få en trivsam boendemiljö. Bland annat behöver fasaden renoveras och målas, taket behöver läggas om, fönster skrapas och målas och altaner och andra byggnader underhållas. Invändigt är det oftast köksrenovering och badrumsrenovering som står högst upp på önskelistan men med åren kommer det också krävas renoveringar av andra delar av bostaden. Om vill få hjälp med renovering i Karlskrona kan du kontakta oss på HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona.

 

Vi kan bistå dig vid din köksrenovering i Karlskrona

Våra snickare i Karlskrona är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av renoveringar i din fastighet. Vi är specialister på köksrenovering i Karlskrona och kan även utföra inredningssnickerier i de fall du vill få hjälp med platsbyggda möbler och inredningsdetaljer i köket. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering då vi samarbetar med behöriga VVS-montörer och elektriker vid behov. Det innebär att du endast har en kontaktperson för hela projektet som löpande uppdaterar dig om projektets status. 


Fler tjänster vi utför

Kom i kontakt med en kunnig snickare i Karlskrona

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Gör en intresseanmälan genom formuläret nedan, så hör vi på HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona av oss för att titta närmare på just ditt projekt!