Kom i kontakt med HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona

Kom i kontakt med HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona

Hör av dig till oss för träffsäkra snickeriarbeten med innovation och kvalitet i fokus. Vi löser allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar.

HG Snickeri & Byggservice är ett snickeriföretag som grundades 1992. Sedan dess har vi bistått privatpersoner i Karlskrona med snickeritjänster som köksrenoveringar, våtrumsrenoveringar, altanbyggen, takarbeten, målning, spackling, finsnickeri och mycket mer - alltid med kundens önskemål i främsta rummet.

Få kostnadsfri offert från våra snickare i Karlskrona

När du är i behov av noggranna och proffsiga snickare, finns vi på HG Snickeri & Byggservice här för dig. Vi har all kunskap, erfarenhet och de resurser som krävs för att ro ditt drömprojekt i land. Skicka iväg en offertförfrågan redan idag, så hör vi av oss till dig inom kort för att komma ut på plats och lämna offert utan köpkrav.

Kom i kontakt med en kunnig snickare i Karlskrona

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Gör en intresseanmälan genom formuläret nedan, så hör vi på HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona av oss för att titta närmare på just ditt projekt!

Vi drivs av nöjda kunder!

Då vi är ett mindre snickeri i Karlskrona, är nöjda kunder särskilt viktigt för vår verksamhets överlevnad. Därför är vi enormt stolta över alla våra fina recensioner.
H
HG Snickeri & Byggservice har hjälpt oss med renovering av tvättstugan och arbete är exceptionellt. Flexibilitet, hög kvalitet på arbetet som utförs och professionalism är företagets egenskaper. Dessutom är han väldigt trevlig och bjuder på mycket humor. En byggfirma att lita på, högt rekommenderad.
Herr Mark
N
Jag rekommenderar denna snickare han utför ett otroligt fint jobb.
Nisse L