Välkommen till HG Snickeri & Byggservice

Välkommen till HG Snickeri & Byggservice

Behöver du experthjälp från en mångsidig snickare? Vi löser allt från finsnickeri och altanbygge till snygga och smidiga köksrenoveringar i Karlskrona.

För att säkerställa att våra kunder är riktigt nöjda, bedrivs HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona efter några grundläggande principer som gör oss unika:

 • Mångsidighet
  Med över 25 års erfarenhet, har HG Snickeri & Byggservice en bred kunskapsbas. Detta kombinerat med våra samarbeten med certifierade VVS-montörer och elektriker ger oss goda möjligheter att anpassa vårt breda utbud av helhetstjänster efter kundens behov. 
 • Innovation
  När du anlitar oss, finns det inget problem som inte kan lösas. Vi på HG Snickeri & Byggservice är proffs på att hitta innovativa lösningar och bistår gärna våra kunder med att spåna idéer och designa.
 • Punktlighet
  Vi skriver alltid avtal med våra kunder innan ett projekt påbörjas. När vi sedan sätter igång, håller vi beslutade tidsramar och angivelser.
 • Kvalitet
  HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona tummar aldrig på kvaliteten, eftersom vi inte är intresserade av att göra något annat än det allra bästa. Tar vi oss an ett projekt, kan du vara säker på att resultatet är felfritt och fackmannamässigt genomfört. 

Söker du en snickare i Karlskrona med ovanstående kvaliteter? Tveka inte att kontakta oss på HG Snickeri & Byggservice!


Tjänster på Snickare Karlskrona

Kostnadsfri rådgivning från kunnig snickare i Karlskrona

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Boka ett kostnadsfritt hembesök med yrkesman Hardy från HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona för att få hjälp med idéspåning, rådgivning och kostnadsförslag.

Kostnadsfri rådgivning från kunnig snickare i Karlskrona

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben