Välkommen till HG Snickeri & Byggservice

Välkommen till HG Snickeri & Byggservice

Behöver du experthjälp från en mångsidig snickare? Vi löser allt från finsnickeri och altanbygge till snygga och smidiga köksrenoveringar i Karlskrona.

För att säkerställa att våra kunder är riktigt nöjda, bedrivs HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona efter några grundläggande principer som gör oss unika:

 • Mångsidighet
  Med över 25 års erfarenhet, har HG Snickeri & Byggservice en bred kunskapsbas. Detta kombinerat med våra samarbeten med kunniga VVS-montörer och elektriker ger oss goda möjligheter att anpassa vårt breda utbud av helhetstjänster efter kundens behov. 
 • Innovation
  Vi ser till att ta dina önskemål från idé till verklighet genom innovativ problemlösning. HG Snickeri & Byggservice besitter den tekniska kunskap som krävs för att utföra avancerade snickeriarbeten och använder detta för att tillsammans med kunden producera fantastiska slutresultat.
 • Renlighet
  Vi vet att ingen vill ha en stökig byggarbetsplats i sitt hem, speciellt när det gäller renoveringar av centrala platser i hemmet som kök eller vardagsrum. Därför är våra snickare i Karlskrona noggranna med att koppla våra verktyg till dammsugare och ha luftrenare på plats.
 • Kvalitet
  HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona tummar aldrig på kvaliteten, eftersom vi inte är intresserade av att göra något annat än det allra bästa. Tar vi oss an ett projekt, kan du vara säker på att resultatet är felfritt och fackmannamässigt genomfört. 

Söker du en snickare i Karlskrona med ovanstående kvaliteter? Tveka inte att kontakta oss på HG Snickeri & Byggservice!


Tjänster på Snickare Karlskrona

Kom i kontakt med en kunnig snickare i Karlskrona

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Gör en intresseanmälan genom formuläret nedan, så hör vi på HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona av oss för att titta närmare på just ditt projekt!

Kom i kontakt med en kunnig snickare i Karlskrona

Kontakta oss