Finsnickeri

Finsnickeri

Behöver du hjälp med att måttanpassa inredning, kan du vända dig till HG Snickeri & Byggservice som är experter på finsnickeri. Finsnickeri är en snickerikonst som omfattar träarbeten då form och estetiskt utförande är viktigt. I äldre hus är det sällan att rummen är uppförda på ett sådant sätt att inredning som har standardmått enkelt kan ställas in, som exempelvis i ett kök. Då krävs det ofta att inredningen byggs om eller på annat sätt anpassas så att den får både plats men också smälter in med den omgivande miljön. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med finsnickeri.

 

Finsnickeri för platsbyggda möbler

Har du trånga utrymmen som du vill förvalta bättre eller ska du inreda ett rum på vinden? Då kan det i vissa fall krävas en viss form av finsnickeri för att bygga möbler på plats då möbler med standardmått inte alltid fungerar. Du kan anlita en professionell snickare i Karlskrona som är specialist på inredning och platsbyggda möbler. Vi kan hjälpa dig sådant som att bygga din säng, sätta upp förvaringshyllor eller anpassa inredningsdetaljer i ditt hem.


Fler tjänster vi utför

Kom i kontakt med en kunnig snickare i Karlskrona

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Gör en intresseanmälan genom formuläret nedan, så hör vi på HG Snickeri & Byggservice i Karlskrona av oss för att titta närmare på just ditt projekt!